GRIEPVACCINS
Tussen half oktober en eind december worden de griepvaccins best gezet. Dit jaar wordt een nieuwe manier ingezet voor zowel het aanvragen van de voorschriften voor het griepvaccin.

Er zijn twee griepprikdagen OP AFSPRAAK (zaterdag 17 oktober 2020 & 21 november 2020) ingelast, waarbij iedereen gevaccineerd kan worden volgens een strikt doorstroomingssysteem om de veiligheid te kunnen garanderen. Voor een afspraak te maken klik op de groene knop hierboven.

AANVRAGEN VAN EEN VOORSCHRIFT VOOR HET GRIEPVACCIN:
Bovenstaande knop brengt u naar een online formulier waarmee u een voorschrift voor een griepvaccin kunt aanvragen. Na evaluatie door de huisarts wordt een voorschrift-barcode per e-mail naar u doorgestuurd. Deze barcode is gekoppeld aan een elektronisch voorschrift. Print deze barcode af en overhandig deze aan de apotheker. De apotheker zal u dan een griepvaccin afleveren.

BELANGRIJK: PRIORITEIT VOOR RISICOPATIËNTEN
Als u een risicopatiënt of zorgverlener bent, zal u voorrang krijgen op het vaccin. Dit wil zeggen dat het vaccin bestemd voor risicopatiënten vanaf 1 oktober 2020 kan worden afgehaald bij de apotheker.

⚠️Patiënten die niet tot de risicogroep horen, zullen pas vanaf 15 november 2020 een griepvaccin kunnen afhalen bij de apotheker.


GRIEPPRIKMOMENT
Op Zaterdag 17 oktober de Zaterdag 21 november worden griepprikmomenten georganiseerd.
Om de veiligheid te garanderen zullen de volgende regels van toepassing zijn:

Kom ten vroegste 5 min voor uw afgesproken tijdstip op de parking van de praktijk

Hou uw eID en het vaccin klaar bij de hand

Wacht buiten tot u wordt binnengeroepen.

Hou minstens anderhalve meter afstand met andere patiënten.

Op het griepprikmoment worden slechts griepvaccins gezet; 
voor andere medische vragen/voorschirften e.d. zult u op de gewone raadpleging moeten komen.